Het Professional Fotoalbum

De Professional fotoboeken zijn het pareltje onder fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment. Bij de pakketten Robijn, Saffier en Diamant krijg je standaard een professional fotoalbum. Heb je een ander pakket en wil je alsnog een Professional album bestellen, dan kan dat voor €250,- extra.

  • Hoogste kwaliteit professioneel fotopapier (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier)
  • Volledig vlakliggende pagina’s
  • Geen barcodes of logo’s
  • Exclusieve covermogelijkheden zoals Deluxe covers
  • Luxe gewatteerde kaft
  • Linnen schutbladen
  • Extra verstevigde pagina’s met luxe museumkarton
  • 30 pagina’s (Extra 2 pagina’s voor €25,-)

Fotoalbum kaft: mogelijkheden

De mogelijkheden voor de fotoboekcovers zijn (bijna) oneindig! Voor het professional album kunnen jullie kiezen uit heel veel fotoboek kleuren. Kies voor een lederen, linnen, vinyl of suède omslag.

Tijdens ons kennismakingsgesprek neem ik samples mee van onderstaande covers voor een betere ‘look & feel’  ervaring.

Wanneer je kiest voor een Professional fotoalbum bij Met Liefde Geschoten door PKphoto.nl, dan kan je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

Liv Collection – Vinyl

De zachte pastelkleuren van de Liv Collection creëren een frisse look. Koele tinten Sky en Stone wisselen luchtige lentekleuren Blossom en Oyster af. Subtiel, trendy en romantisch.

Sparkle Collection – Linnen

Ga voor een wow-factor: de Sparkle Collection heeft een metallic glitter effect. Een echte eyecatcher. Glamorous, snoeperig en uitbundig. Voor het vieren van een once-in-a-lifetime moment.

Paradise Collection – Linnen

De Paradise Collection is een walhalla van kleuren. Een creatieve kleurenexplosie om bij weg te dromen. Uiteenlopend en veelzijdig. Van de kleuren Lemongrass en Strawberry tot Tropical Ocean en Dolphin.

Pure Collection – Linnen

De aardse tinten van de Pure Collection zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een reeks neutrale tinten met een oneindig lijnenspel. Simpliciteit, puur en tegelijkertijd uitgesproken.

Rebel Collection – Leer

De kleuren van de Rebel Collection zijn robuust en karaktervol. Een waaier van warme bruintinten die overgaan op stoere grijskleuren. Voor een luxe uitstraling met een vleugje opstandigheid.

Velvet Collection – Fluweel

Van deftige weelde naar cocktailfeesten tot in de vroege uurtjes. De Velvet Collection pronkt met een rijke, diepe glans. Sfeervol in de schaduw en stralend in het licht. Warm, romantisch en flamboyant.

Royal Collection – Suède

De Royal Collection is een stijlvolle verzameling warme kleuren met een chique uitstraling. Zacht en aaibaar. Teder, maar koninklijk.

Western Collection – Leer

Van Saloon Brown tot Canyon Red en Scorpio Black. De Western Collection, waar cowboys en rodeo’s de kleuren bepalen. Nostalgisch en tegelijk luxueus.

Deluxe Cover

Alleen beschikbaar bij de Royal en Western Collection en geen embossing of lasertekst mogelijk
De mogelijkheden bij de Professional fotoboeken covers zijn legio. Naast dat je kunt kiezen voor een cover uit een stuk, kun je ook kiezen voor diverse andere indelingen om jouw fotoalbum kaft te ontwerpen. Hierbij combineer ik één of meerdere foto’s op de kaft met een materiaalsoort naar keuze om jouw fotoalbum kaft te ontwerpen. Hieronder vind je de opties.

Lasertekst of embossing

Ook is het mogelijk om tegen extra betaling jullie fotoboek te personaliseren met een lasertekst of embossing. Voor €29.- extra kunnen jullie kiezen voor één van deze twee opties.

Embossing

Bij embossing wordt de tekst in het materiaal gepreegd. Hierdoor ontstaat een hoogteverschil en ligt de tekst voelbaar ín het materiaal. Dit effect kan visueel versterkt worden door de letters op te vullen met folie in de kleur goud, zilver, zwart en wit. Een extra luxe touch en het maakt jullie fotoboek helemaal af.

Embossing is mogelijk op vrijwel alle materiaalsoorten die wij aanbieden. Ik heb twee verschillende lettergroottes waar je uit kunt kiezen: letters van 5,5 mm en letters van 9 mm. Bij beide groottes kunnen jullie alleen hoofdletters kiezen. Jullie kunnen kiezen uit 1, 2 of 3 regels met embossing en per regel is een bepaald aantal karakters mogelijk.

Lasertekst

Willen jullie het geweldige fotoboek nóg persoonlijker maken? Het is mogelijk de cover van jullie fotoboek te personaliseren met een eigen ontwerp lastertekst. Dit gebeurt met een laser-graveermachine.

Het leuke van een lasertekst is dat er heel veel mogelijk is. Elke lettertype, elke tekst, elke grootte en zelfs eigen illustraties zoals ringen, steden, logo’s of andere unieke ontwerpen, zijn allemaal te laseren. Ik help jullie graag met het maken van een uniek ontwerp.

Let wel op dat de lasertekst alleen mogelijk is op een bepaalde selectie covers. Hierboven vinden jullie op welke covers het mogelijk is om een persoonlijke lasertekst te plaatsen.