Met Liefde Geschoten

Met Liefde Geschoten is de trouwfotograaf voor jullie onvergetelijke dag. De mooie momenten die op zo’n dag aan jullie voorbij lijken te gaan, leg ik vast zoals het daadwerkelijk is. In mijn trouwfotografie speelt spontaniteit, emotie en het echte moment de grootste rollen. Je kan zeggen dat deze foto’s Met Liefde Geschoten zijn!

Spontane Momenten

Met oog voor de spontane momenten, leg ik jullie dag vast zoals het echt is. Hierdoor kunnen jullie de dag herbeleven wanneer jullie willen. Benieuwd naar de opties? Ik lever aantrekkelijke fotografie-pakketten.

Altijd tevreden bruidsparen!

De bruidsparen die jullie voor zijn gegaan zijn zeer te spreken over de foto’s die ‘Met Liefde Geschoten’ zijn. Ook is het belangrijk dat jullie zelf comfortabel voelen met de fotograaf die op jullie huwelijksdag aanwezig is.

Plezier is Belangrijk!

Tijdens de shoot maken we vooral lol en dat zie je terug in het eindresultaat. Geen statige en stijve foto’s, maar knallend van spontaniteit en plezier!

Jullie hebben trouwplannen!

Van harte gefeliciteerd! Jullie besluiten om samen in het huwelijksbootje te stappen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor jullie allermooiste dag.

Er komt van alles bij kijken: De bruidsjurk, het pak van de bruidegom, de taart, uitnodigingen, locaties, catering en natuurlijk de fotograaf!  Voor het laatste wil ik graag alle zorg uit jullie handen nemen.

Bij Met Liefde Geschoten door PKphoto.nl is het gegarandeerd dat alle mooie momenten van jullie dag op professionele en vooral unieke wijze worden vastgelegd, zodat jullie er lang met een glimlach naar terug kunnen kijken.

Als fotograaf ben ik aanwezig, maar zo onopvallend mogelijk, zodat jullie en de gasten volledig van alle momenten kunnen genieten. Tijdens de fotoshoot proberen we gewoon lol te maken. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie gewoon comfortabel blijven voelen. Deze ontspannen benadering en plezier zullen jullie terugvinden in het eindresultaat.

Lees hier de ervaringen van bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.

Bij mij zijn het juist de echte momenten die tellen.

Jullie zijn echt, jullie liefde is echt en alle dierbaren om jullie heen zijn echt. Mijn missie is om dit op jullie grote dag vast te leggen. Spontaniteit, emotie, die verliefde blik, een traantje van geluk en alle kleine momenten die jullie bruiloft zo mooi maken.

Daarom vind ik het zelf zo heerlijk om dit werk te doen. Ik ben dol op de chemie die er tussen de mensen plaatsvindt. Ik krijg een heerlijke dosis creativiteit van de positieve energie die er hangt op zo’n dag.

Neem anders even een kijkje naar een collectie foto’s die ik Met Liefde Geschoten heb.

Hoe ga ik te werk?

Ruim voordat de grote dag plaatsvindt  zal ik mijn voorbereidingen treffen. Ik plan 1 of meerdere gesprekken met het bruidspaar, indien mogelijk, bezoek ik de locatie(s) en ik zorg ervoor dat ik geheel op de hoogte ben van jullie wensen. Ik probeer veel over jullie te weten te komen zodat ik mijn fotografie geheel naar jullie smaak kan realiseren.
Voor huwelijksfotografie, bied ik verschillende pakketen vanaf al €549,-.  Deze kunnen ook naar wens aangepast worden.

Willen jullie een trouwreportage op maat, neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.