Wat zeggen Bruidsparen over ‘Met Liefde Geschoten?’

Patrick, wij willen jou heel erg bedanken wat je voor onze bruiloft hebt betekend. Jou foto’s zijn een fantastische herinnering aan een geweldige dag. Jij hebt de foto’s met veel aandacht en passie gemaakt, geselecteerd en bewerkt en dat is te zien in het eind resultaat. Je bent daarnaast ook nog een heerlijk en fijn persoon om mee te werken!! 😉 groetjes Tom en Joyce Gallizia
Joyce en Tom

Top fotograaf, heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd, luisterde goed naar de wensen, met geweldig eind resultaat! Prachtige foto’s om op onze mooiste dag terug te kijken❤
Monique en Ray

Top foto’s! De samenwerking met Patrick verliep erg prettig, hij reageerde snel op onze berichtjes, heeft werk afgeleverd zoals we gewenst hadden en de foto’s zijn stuk voor stuk prachtig. Wij bevelen Patrick echt aan!

Rian en Tim

Super travail Patrick de Kamper photographe au top du top et tellement gentil. Merci encore pour tout et ton travail.
Margot et David

Lieve Patrick. Het was fantastisch om jou als fotograaf op onze trouwdag te mogen ontvangen. Je spontaniteit, flexibiliteit en het omgaan met onze kinderen deed super.. en dan hebben we het nog geen eens over de enorme mooie foto’s! Wij zijn heel nieuwsgierig naar het eindresultaat maar deze foto’s zeggen al genoeg!
Eline en Martijn

Wow. Patrick, wat een geweldig mooie foto’s !! Hier worden wij al heel blij van en we zijn dan ook heel benieuwd naar de rest.  Je ziet jouw creativiteit en vakmanschap direct terug in de foto’s.
 
Onze trouwdag was voor ons een fantastisch mooie en natuurlijk ook emotionele dag. We vonden het erg fijn en ontspannen hoe jij gedurende de middag als onze fotograaf aan de slag ging. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden.
Angela en Nor