Waar fotografie superkrachten krijgt!

De SuperHelden Fotograaf

Ieder kind wil in de schoenen staan van hun eigen held. Dit kan een bekende Marvel of DC superheld zijn, maar ook degene ze later willen worden. Denk bijvoorbeeld aan de stoere brandweer, politie of ninja! Niks is te gek voor De Superheldenfotograaf!

Hoe gaat dit dan in zijn werk? Het is heel simpel: jullie kind (maar het mag jij ook zelf zijn) deelt zijn of haar wens met De Superheldenfotograaf. Deze gaat kijken of hij het kostuum in de juiste maat op voorraad heeft en besteld deze indien nodig. Vervolgens plannen wij de afspraak in. De Superheldenfotograaf kan bij jullie op locatie komen met zijn mobiele studio. Let wel, hij neemt een green screen mee van maar liefst 3 meter breed, dus er moet wel genoeg ruimte aanwezig zijn. Desnoods spreken we af op een goede locatie die we om kunnen toveren tot een echte Superheldenstudio.

We nemen lekker de tijd voor de shoot en de superheld in kwestie zal op alle manieren zijn of haar superkrachten moeten tonen. Na de shoot, kan de superheld tot rust komen en zal De Superheldenfotograaf aan de slag gaan met de nabewerking. Dit laatste zal een tijdje (ong. 2 weken) in beslag nemen.

Tijdens deze nabewerking wordt de superheld in de scene gezet. Denk aan bijvoorbeeld bliksem en explosies bij superhelden tot eenhoorns en andere schattige diertjes bij sprookjesprinsessen. 

Wanneer de print klaar is, dan kan je deze nabestellen op een materiaal en formaat naar keuze. De Superheldenfotograaf heeft prints op canvas tot aan behang op een volledige muur gemaakt. Ideaal om te shinen in je eigen superheldenkamer!

Superhelden fotograaf