Superhelden bij Stichting Kanjerwens

Stichting Kanjer Wens is een zeer jonge non-profit organisatie die zich bezig houdt met het vervullen van wensen van (ernstig) zieke kinderen. Dit doen zij met een grote groep vrijwilligers door heel Nederland. Al deze vrijwilligers doen dit geheel belangeloos. Deze Kanjer Wens Dagen zorgen ervoor dat het kind met het hele gezin een dag kan genieten en dat het ziek zijn voor één dag vergeten wordt.

Deze stichting bestaat vandaag 1 jaar en heeft in haar korte bestaan vele kinderwensen mogen vervullen. PKphoto.nl is in December jongstleden met de organisatie van deze stichting in contact gekomen waaruit een aantal prachtige samenwerkingen zijn ontstaan.

Omdat de kinderen waarvoor Stichting Kanjer Wens zich voor inzet echte superhelden zijn, hebben wij het initiatief genomen om deze kinderen op deze manier af te beelden. op zaterdag 9 december 2017 hebben wij een Superhelden Fotoshoot gedaan met Ninthe, Judith en Broïn. Zij kregen het eindresultaat te zien op 2 februari te zien en mochten  deze op een groot canvasdoek mee naar huis nemen.

In  Juni gaan we een volgende Superhelden fotosessie doen wat een complete dag wordt vol met activiteiten en verrassingen inclusief een lekkere lunch. 25 Kinderen kunnen zich aanmelden en in de huid kruipen van hun favoriete held.

Wilt u Stichting Kanjer Wens ook steunen? Dat kan met een donatie via deze link. Zo kunnen zij met uw hulp nog meer mooie wensen vervullen.