Na flink oriënteren, nadenken en plannen heb ik de stap genomen om de PKphoto.nl website te vernieuwen. Het portfolio van PKphoto.nl is behoorlijk uitgebreid en dit moet natuurlijk ge-showcased worden in een nieuwe layout.

Om te beginnen heb ik het portfolio direct op de startpagina geplaatst. Hierdoor wordt de bezoeker direct geconfronteerd met mijn foto’s, want dit is natuurlijk waar PKphoto.nl om draait. Het portfolio overzicht kan natuurlijk gefilterd worden door de filterbalk aan de bovenzijde van de foto’s.
Een  andere belangrijke verandering aan de website is de taal. Ik heb ervoor gekozen om PKphoto.nl enkel uit te voeren in het Nederlands. De taalkeuze knop zorgde voor veel verwarring en gaf hier en daar wat problemen. Daarnaast voer ik mijn fotografie werkzaamheden in Nederland uit, dus is het voor mijn doelgroep voldoende om enkel de Nederlandse taal te hanteren.

Via de menu knop kunnen andere delen van de website bezocht worden zoals de klanten met wie ik samenwerk, de blog verdeeld in categorieën en de contact pagina. Uiteraard zal ik dit menu in binnenkort uitbreiden met een ‘over mij’ pagina en een lijst met de diensten die PKphoto aanbiedt.

Ik hoop dat de nieuwe layout de navigatie over de website vergemakkelijkt en een goede beleving geeft.

Veel plezier op PKphoto.nl!