PKphoto.nl viert vandaag zijn 5-jarig bestaan.!

Vandaag exact 5 jaar geleden werd PKphoto.nl geboren. Het bezoek bij de KvK was afgerond en PKphoto.nl stond vanaf dat moment te knallen op allerlei evenementen.
Al gauw kwamen er andere opdrachten bij als bruiloften, familie-shoots, zwangerschappen en nog veel meer.

Echter, sinds 2019 gooide de Corona-pandemie roet in het eten en was het gauw gedaan met de meeste activiteiten. Dit zorgde voor een flinke afname in mijn opdrachten, maar gaf mij ook de gelegenheid om te gaan kijken op welke creatieve wijze ik door zou kunnen gaan.

Ik ben erachter gekomen dat mijn hart ligt bij het maken van digital art, fine-art en surrealistische portretten. Met PKphoto.nl wil ik mijzelf hier meer op gaan focussen en zal de meer traditionele fotografie overlaten aan andere fotografen.

Hiermee wil ik PKphoto.nl naar een hoger level tillen en een uniek product op de markt gaan zetten. Daarnaast vind ik het natuurlijk belangrijk om te doen wat ik echt leuk en uitdagend vind.

Binnenkort zal ik de PKphoto.nl website aanpassen met mijn nieuwe diensten. Hieronder vinden jullie alvast een voorproefje waarmee het merk PKphoto.nl zich wilt identificeren:

Superhelden fotograaf

Sprookjes fotoshoot voor kinderen