Superhelden fotograaf

Kanjerwens superhelden 2020 gaat door!

Yes! De kogel is door de kerk. Ondanks de onzekerheden van de Corona crisis dit jaar, hebben we groen licht gekregen om ook dit jaar de superhelden fotoshoot door te laten gaan.
Het jaarlijkse evenement, dat door Stichting Kanjer wens georganiseerd wordt, is ieder jaar weer een daverend succes. Het laat de wereld zien wie de echte superhelden zijn van vandaag.

Kinderen die dag in en dag uit strijden worden op deze manier extra in het zonnetje gezet. Ze krijgen een echt superheldenpak aan, worden geschminkt en vervolgens gaan ze helemaal op in hun rol als superheld.
De foto die gemaakt wordt, zal omgetoverd worden in een echte superheldenscene. Het uiteindelijke resultaat zullen deze kinderen meekrijgen op een levensgrote canvasprint.

Binnenkort is het de grote dag en ik kan niet wachten! Dit is voor PKphoto.nl het hoogtepunt van het jaar en ik ben blij dat we dit ook weer dit jaar mogen realiseren!
De van Nelle fabriek in Rotterdam wordt weer omgetoverd in een echte superheldenbasis. Naast de fotoshoot worden onze helden ook met allerlei entertainment vermaakt.

Voor een impressie van de shoot op deze locatie, kijk even terug naar de superhelden-shoot van 2018.