Afgelopen zaterdag was de kick-off van een nieuw concept van de organisatie Dagverblijf: Haarlem Halloween. Dit evenement werd gehouden in de karakteristieke Lichtfabriek welke door haar industriële sfeer natuurlijk een perfecte locatie is voor een creepy horrorfeest.

Dagverblijf had dit evenement opgesplitst in twee delen. Om 20:00 konden bezoekers al verzamelen op de Grote Markt voor de Haarlem Halloween Parade. De opkomst was zeer groot. Spoken, zombies, horrorclowns en nog veel meer scary types van alle leeftijden hadden dit populaire plein in Haarlem in hun macht.

Vanaf 20:30 vertrok de parade richting de lichtfabriek en trokken uiteraard een hoop bekijks. Bij aankomst werden de bezoekers getrakteerd op een ware vuurshow.

Het feest ging uiteindelijk als Haarlem Halloween in de lichtfabriek verder voor de 18+ bezoekers. Met 3 verschillende areas kon er gedanst worden tot in de vroege uurtjes op Deephouse, Techhouse, House, Hip Hop, R&B, Pop, Trap, Eclectic en Hitjes in de Silent Disco.

Al om al een daverend succes, maar dat ben ik van Dagverblijf inmiddels wel gewend. Voor mij als fotograaf mogen er iedere week wel van dit soort feesten gegeven worden!

Ben je benieuwd naar alle foto’s? Kijk dan snel hier voor de foto’s van Haarlem Halloween Parade en hier voor Haarlem Halloween in de lichtfabriek.