Bruidsfotografie

Van harte gefeliciteerd! Jullie besluiten om samen in het huwelijksbootje te stappen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor jullie allermooiste dag.

Er komt van alles bij kijken: De bruidsjurk, het pak van de bruidegom, de taart, uitnodigingen, locaties, catering en natuurlijk de fotograaf!  Voor het laatste wil ik graag alle zorg uit jullie handen nemen. Bij PKphoto.nl is het gegarandeerd dat alle mooie momenten van jullie dag op professionele en vooral unieke wijze worden vastgelegd.

Ruim voordat de grote dag plaatsvindt  zal ik mijn voorbereidingen treffen. Ik plan 1 of meerdere gesprekken met het bruidspaar, ik bezoek de locatie(s) en ik zorg ervoor dat ik geheel op de hoogte ben van jullie wensen. Tijdens de bruiloft zal ik ervoor zorgen dat niet enkel de grote momenten, maar ook veel detail, spontaniteit en emotie worden vastgelegd. Want dit zijn juist de kleine dingen die jullie huwelijksdag zo speciaal maken.
Voor huwelijksfotografie, bied ik verschillende pakketen vanaf al €549,-. Deze verschillende standaardpakketten staan hieronder vermeld. De reiskosten door geheel Noord Holland zijn inbegrepen. Buiten Noord Holland reken ik €0,35 per gereden kilometer.

Willen jullie een trouwreportage op maat, dan kan dit natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken wij de mogelijkheden.
Neem ook even een kijkje in mijn bruidsportfolio!

Urban, familie, family, fotoshoot

Standaard pakketten

Deze standaardpakketten zijn uit te breiden door het toevoegen van extra uren, een professioneel album of extra pagina’s in het album. Ook is het mogelijk om extra kleinere albums bij te bestellen voor familie of jullie laten al een aantal foto’s presenteren op de avond van het huwelijksfeest .

De fotoalbums worden in zeer hoge kwaliteit afgedrukt  en wordt standaard geleverd met een linnen cover naar keuze. Uiteraard kunt u hem zelf zo luxe maken als u wilt.

Bij ieder pakket ontvangen jullie standaard een mini premium of een professioneel fotoalbum en USB stick met foto’s in hoge resolutie in een luxe cadeauverpakking.

Neem voor bovenstaande extra opties gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden welke gelden voor bruidsfotografie bij PKphoto.nl.

Top fotograaf, heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd, luisterde goed naar de wensen, met geweldig eind resultaat! Prachtige foto’s om op onze mooiste dag terug te kijken❤

Monique van Houts

Patrick, wij willen jou heel erg bedanken wat je voor onze bruiloft hebt betekend. Jou foto’s zijn een fantastische herinnering aan een geweldige dag. Jij hebt de foto’s met veel aandacht en passie gemaakt, geselecteerd en bewerkt en dat is te zien in het eind resultaat. Je bent daarnaast ook nog een heerlijk en fijn persoon om mee te werken!! 😉 groetjes Tom en Joyce Gallizia

Joyce Gallizia