In de strenge winter van 1979 zag ik voor het eerst het levenslicht in Zaanstad. Ik ben echtgenoot van mijn lieve vrouw Kim en vader van mijn stoere zoon Denver. Sinds 2019 zijn wij naar het mooie Heerhugowaard verhuisd waar wij nog steeds met veel plezier wonen aan de rand van een heerlijk groen recreatiepark. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met iedereen die mij dierbaar is, maar ik vind het ook heerlijk om de rust te vinden in de vrije natuur.  Ik ben spiritueel ingesteld en wil ik met behulp van mijn creatieve geest een mooie wereld creëren.

Sinds Juni 2016 ben ik met PKphoto.nl gestart na een jarenlange beoefening van de fotografiehobby. De meeste opdrachten kwamen uit de evenementenwereld, maar recentelijk heb ik ook veel ervaring opgebouwd met huwelijksfotografie en familie fotoshoots.

Sinds eind 2017 ben ik door het opzetten van een volledig nieuw merk, de Superheldenfotograaf, een andere weg ingeslagen. In samenwerking met wensorganisaties heb ik de jaren daarna vrijwillig ernstig zieke kinderen geportretteerd als ware superhelden. Een missie die ik met heel mijn hart voor altijd wil blijven voortzetten. Sindsdien bied ik ook met PKphoto.nl naast ‘gewone fotografie’ meer photo-art aan. Dit is een combinatie van fotografie en grafisch design waardoor een normaal portret in een waar kunstwerk wordt omgetoverd.